Home
LAATSTE NIEUWS
Notulen Jaarv. 2016
Activiteiten
Activiteit kalender
Wij over onszelf
Lid worden
Aanmeldingsformulier
DIRECT een VISPAS
JeugdVISpas
NachtVISpas
Derde Hengelbewijs
Opzegging Vereniging
Reglementen
Ring/Kaartvissen
Fotoalbum
Wedstrijdplaatsen
Kampioenen
Het bestuur
Clubblad
Jubileum 2008
Jubileum 2013
Contact
Gastenboek

VERHUIZEN OF VERHUISD?

 

Bent u de afgelopen tijd verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen dan is het handig dat u dat even doorgeeft aan uw vereniging. Met een paar maanden worden de vispassen 2018 aangemaakt en dan is het ook handig dat de juiste gegevens op uw vispas staan.

Bovendien ontvangt u, na betaling, de vispas 2018 op het juiste adres.

Niet vergeten om even te mailen?

 

Bestemmingsfonds:

1 Euro voor onderhoud

 


Wegens bezuinigingen én meer op natuur gericht onderhoud, zijn waterschappen en gemeenten terughoudend als het gaat om onderhoud van viswateren. De federatie ontvangt meer en meer klachten over slecht toegankelijke en bevisbare wateren. Dit kost zelfs leden. 

 

 
De federatie is de laatste jaren al actief om zelf de toegankelijkheid en bevisbaarheid te verbeteren, onder meer door zelfwerkzaamheid van verenigingen mogelijk te maken en te investeren in een maai-harkboot. Ook is er groot onderhoud gepleegd aan meerdere visplassen om ze aantrekkelijk te houden voor bijvoorbeeld jeugd en ouderen. Dit kost veel geld, maar is echt noodzakelijk. Daarom heeft de ledenvergadering besloten de contributie met 1 Euro te verhogen, ingaande 2018. Het bedrag dat dit oplevert, komt in een bestemmingsfonds en wordt uitsluitend gebruikt voor verbetering van de toegang en bevisbaarheid van onze wateren. 

Om deze reden wordt de contributie voor 2018 verhoogd. Dit geldt voor de betaling via accept en voor de automatische incasso.